Kardinali i Vjenës, eminenca e tij, Christoph Schönborn viziton Misionin Katolik Shqiptar në Austri

Kardinali i Vjenës, eminenca e tij, Christoph Schönborn viziton Misionin Katolik Shqiptar në Austri dhe me 17.03.2019 në ora 11:30 kremton meshën e shenjtë me besimtarët e Misionit tonë.Është një nderi i madh që na bën kardinali neve si Mision dhe shqiptarë katolik. E falenderojmë Zotin për këtë...

Më shumë