Ushtrimet kreshmore: lëmosha, lutja, agjërimi

Ushtrimet kreshmore: lëmosha, lutja, agjërimi   Vëllezërit e mi, po e fillojmësot udhëtimin e madh të Kreshmës.   Të sjellim pra kështu, në anijen tonë çdo furnizim me ushqim dhe pije, e mbi të gjitha mëshirë të bollshme për të cillën kemi nevojë. Sepse agjërimi ka uri e etje, nëse nuk ushqehet...

Më shumë