Rendi i meshës

  Shkarkoni dokumentin në pdf   RENDI I MESHËS   Ritet fillestare Pasi të jetë bashkuar populli, meshtari me shërbestarët shkon tek altari, ndërkaq këndohet kënga e hyrjes. Kur arrin tek altari, bashkë me shërbestarët, e nderon atë me përkulje të thellë, e puth dhe, sipas rrethanave, kemon...

Më shumë